رسانه | افتتاح ۴۹ پروژه بهزیستی با ۳۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار در همدان

مدیرکل بهزیستی استان همدان از افتتاح ۴۹ پروژه همزمان با هفته بهزیستی در استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل بهزیستی استان همدان، به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، فریدالدین حجت‌الاسلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفته بهزیستی در سالن جلسات فیاض‌بخش با اشاره به عملکرد اعتباری بهزیستی استان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ از نظر جذب اعتبارات استانی و ملی رتبه ۳۱ را داشتیم، اما در سال ۱۴۰۴ با وجود مشکلات متعدد، توانستیم در جمع‌بندی نهایی رتبه نخست کشور را از نظر جذب اعتبارات به دست آوریم.

وی با بیان اینکه میزان جذب اعتبارات بهزیستی استان در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال قبل ۱۱۲ درصد افزایش داشته است افزود: این میزان رشد از متوسط کشوری نیز بالاتر بوده و نتیجه تلاش مجموعه بهزیستی استان است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان ضمن قدردانی از همکاری ۳۰۵ مرکز، مؤسسه و نهاد غیردولتی همکار با بهزیستی، از معاونان و رؤسای ستادی این اداره‌کل نیز به دلیل همراهی در تحقق اهداف مجموعه تقدیر کرد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت املاک بهزیستی گفت: این مجموعه دارای املاک ارزشمندی است که در حال طی مراحل اخذ سند هستند اما مهم‌ترین آنها بیمارستان شهید بهشتی است که تعیین تکلیف آن نیازمند همراهی مسئولان و مطالبه‌گری رسانه‌هاست.

حجت‌الاسلامی با بیان اینکه ملک بیمارستان شهید بهشتی متعلق به بهزیستی است تصریح کرد: این ملک حدود ۱۸ سال در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است، در حالی که قرار بود برای ارائه خدمات به افراد دارای آسیب‌های نخاعی استان مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: همچنین ساختمان‌های چوبی داخل محوطه بیمارستان که در دوران شیوع کرونا فقط برای مدت سه ماه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته بود تاکنون به بهزیستی بازگردانده نشده است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان با انتقاد از روند موجود گفت: متأسفانه همچنان اراده‌ای در استان برای بازپس‌ دادن این ملک به بهزیستی دیده نمی‌شود، در حالی که این مجموعه به ۱۶۲ هزار نفر در استان خدمات ارائه می‌دهد و برای توسعه خدمات به این ظرفیت‌ نیاز دارد.

وی با تأکید بر ضرورت بازگشت املاک متعلق به بهزیستی به این مجموعه اظهار کرد: انتظار داریم با همکاری دستگاه‌های مسئول، این ملک در اختیار بهزیستی قرار گیرد تا بتوان از ظرفیت آنها برای ارتقای خدمات به جامعه هدف استفاده کرد.

حجت‌الاسلامی همچنین از تدوین برنامه‌ای مشخص برای بهره‌برداری از باغ ریزک خبر داد و گفت: برای این مجموعه برنامه مدونی پیش‌بینی شده که می‌تواند درآمد قابل توجهی را به بهزیستی تزریق کند.

وی در ادامه با اشاره به افزایش درآمدهای اختصاصی بهزیستی خاطرنشان کرد: سال گذشته با پیگیری وضعیت املاک، ۳۳۵ درصد درآمدهای اختصاصی بهزیستی محقق شده است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان یادآور شد: این منابع به طور مستقیم صرف خدمت‌رسانی به مردم شد به طوری که هرچه درآمدهای اختصاصی افزایش یابد، امکان توسعه خدمات و حمایت از جامعه هدف نیز بیشتر خواهد شد.

به‌روزرسانی آموزش‌ها کلیدواژه اصلی فعالیت اورژانس اجتماعی است

وی در بخش دیگر از سخنانش به فعالیت‌های اورژانس اجتماعی اشاره کرد و گفت: برای کارشناسان اورژانس اجتماعی به صورت مستمر دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلامی با تأکید بر اینکه به‌روزرسانی آموزش‌ها کلیدواژه اصلی فعالیت اورژانس اجتماعی است افزود: ارتقای دانش و مهارت نیروهای این حوزه به طور مستمر در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به فعالیت خط مشاوره ۱۴۸۰ اظهار کرد: مشاوران این مرکز از میان متخصصان و افراد دارای صلاحیت انتخاب شده‌اند و به صورت تمام‌وقت خدمات مشاوره‌ای مورد نیاز مردم را ارائه می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی استان همدان در ادامه از شناسایی ۲۸ کودک کار در استان طی سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: در استان کودک خیابانی به معنای کودک دارای زیست کامل در خیابان وجود ندارد و موارد شناسایی‌ شده عمدتا در زمره کودکان کار قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه بخش عمده این کودکان مربوط به شهرستان همدان هستند افزود: همچنین کودکانی که در سال‌های گذشته نیز شناسایی شده بودند، همچنان تحت پوشش خدمات حمایتی قرار دارند و برای همه آنها در مرکز حمایت آموزشی کودک و خانواده پرونده تشکیل شده است.

حجت‌الاسلامی با اشاره به رده سنی کودکان کار شناسایی‌ شده گفت: این کودکان در بازه سنی ۷ تا ۱۸ سال قرار دارند، اما بیشترین فراوانی مربوط به گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال است و معمولاً در فصل تابستان، تعداد کودکان کم‌سن‌وسال‌تر افزایش می‌یابد.

وی در بخش دیگر با اشاره به برنامه‌های هفته بهزیستی اظهار کرد: هفته بهزیستی از ۲۴ تا ۳۰ تیرماه برگزار می‌شود و هر روز آن با یکی از مأموریت‌های اصلی سازمان بهزیستی نامگذاری شده است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان افزود: روز ۲۴ تیرماه با عنوان «پیشگیری آگاهانه با کنشگری فعالانه»، ۲۵ تیرماه با عنوان «بهزیستی، محله‌گرایی، اجتماعی‌سازی» و ۲۶ تیرماه با عنوان «ظرفیت‌سازی اجتماعی، مشارکت مردمی» نامگذاری شده است.

وی ادامه داد: ۲۷ تیرماه با محور «توانمندسازی و تلفیق اجتماعی افراد دارای معلولیت»، ۲۸ تیرماه با عنوان «بهزیستی برای بهتر زیستن» و ۲۹ تیرماه با شعار «بهزیستی، خانواده‌محوری و سلامت روان» برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلامی همچنین بیان کرد: ۳۰ تیرماه نیز با عنوان «خودباوری، توانمندسازی اقتصادی» پایان‌بخش برنامه‌های هفته بهزیستی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در طول این هفته برنامه‌های متعددی در حوزه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، توسعه مشارکت‌های مردمی، توانمندسازی جامعه هدف، سلامت روان، اشتغال و معرفی خدمات سازمان بهزیستی در استان اجرا می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان همدان در پایان از افتتاح ۴۹ پروژه همزمان با هفته بهزیستی در استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 192631

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد